19. august 2013

Bloggtreff hos Alle tiders hjem

På lørdag var det duket for nok et bloggtreff! Høsten er helt klart bloggtrefftid!
Denne gangen var vi invitert til Alle tiders hjem, en veldig fin interiørbutikk som har startet opp i Ås sentrum (en halvtimes kjøring utenfor Oslo). Det er Elin bak bloggen Fragmenter som har hoppet ut i det og gjort realitet av drømmen sin, og både nettbutikk og fysisk butikk er blitt til.
Jeg kjenner Elin fra vi studerte på Høgskolen i Oslo og gikk i samme klasse, og da var det jo klart at jeg måtte møte opp!

Sammen med Revinyl, Kreativ Impulsiv og Hobbyvimsa hadde hun rigget, ryddet, ordnet goodiebag'er og laget mat til den store gullmedaljen! Alt for at vi som kom på treff skulle trives. Og det gjorde vi så visst!

Gjør deg klar for bilderas :) 

Ser du noe på bildene du har lyst på, sjekk ut nettbutikken Alle tiders hjem eller ta deg en tur til Rådhusplassen 2e i Ås!

Innbydende inngangsparti!

Bobler i glasset!
Se så fin kjøpmannsdisk med gamle avisutklipp klistret på foran!

Elin (Fragmenter) og Siw (Revinyl)


Stoler og bord satt inn for anledningen, vi skulle se på et lite foredrag :)

En god blanding av nytt og brukt i denne butikken.





Det knipses :)

Ellen Dyrop holdt et lite foredrag der hun viste bilder fra en av sine mange bøker. Hun er ekspert på gjenbruk og retro, du har kanskje sett en av bøkene hennes? (Sjarmerende retro, Sjarmerende uterom, Sjarmerende jul).

På bloggtreff er det lov å fotografere og instagramme så mye man vil :)
Maia (Fabelaktig), Lotta (Lottas Himmelrom) og Anett (Nettas blogg)

Veldig god mat som damene hadde stått på og laget!

 Vifta er til salgs!

Flere kjente merker i butikken, bl.a. Kähler, House Doctor, Pantone, Blafre, Happy Lights, Barfota, Unikum og mye mer. Og selvfølgelig masse fine bruktfunn til salgs også!


Til slutt fikk vi en veldig fin goodiebag, med blant annet ei klokke laget av Revinyl, fine bokser fra Blafre, lysestake fra Kähler, eggeholder fra Pantone, noe godt fra Nicholas Vahé, søte postkort, sjokolade, te... og enda mer! :) Heldig!

I tillegg fikk vi gode rabatter og noen småting ble med hjem. Viser dere seinere en gang :)

//
Last Saturday I went to a new sweet interiorshop in Ås. A friend of mine has started her own shop, and she invited some bloggers for a night of inspiration, good food and smiles :)

2 kommentarer:

Å, så herlige bilder! Det bugner av godbiter i denne butikken! Det var så dumt at jeg ikke fikk kommet likevel, men håper på å få tatt en tur dit snart. For dette er godisbutikk altså. :)

Ååå, så fine bilder du har tatt! Takk for laget, det var veldig koselig:) Og takk for et herlig innlegg!

Klem,
Elin

Legg inn en kommentar

Takk for alle fine kommentarer! :)

På grunn av noe kjedelig spam, har jeg skrudd på ordbekreftelse for en stund. Håper det går greit!:)